Referencer - Udtalelser

 

Da vi bestræber os på at yde en god service er alle vore kunder ret godt tilfredse med vore produkter. Herunder er et ganske lille uddrag af vores referenceliste samt en meget kort beskrivelse af, hvilke problemstillinger vi har løst forskellige steder.

 

Mærsk Data, Bytoften 1 Risskov:

"Her har man luftrensere fra OptimAir monteret i rygerummene. Først var der en prøve fra et andet firma, men da man prøvede luftrenserne fra OptimAir, faldt valget på dem, da man mente de var meget mere effektive. Dem er de nu rigtig glade for... "

Susanne Kragh Pedersen. Mærsk Data.

 

FeF Chemicals:

"Nogle af vores medarbejdere, har været generet af passiv rygning - både på kontorgangen og pauserummet. Derfor bad vi OptimAir om at hjælpe os med problemet. De har sat luftrensere op og medarbejdere kan mærke en tydelig forskel på selve røglugten og den "tunge" luft om morgen er blevet friskere..."

Louise Pedersen.

 

Århus Kommune Hospital:

"2 anlæg monteret i Kræftens bekæmpelse forsøgslaboratorium. Placeret i musestald. Personalet udviklede allergi lignende symptomer. Undgås nu med luftrenser fra OptimAir..."

Inge Marie Horsmann.

 

Amtssygehuset Fjorden Roskilde:

"Her har man mange luftrensere fra OptimAir. De er monteret i de forskellige afdelinger, og renser luften for tobaksrøg, så personalet undgår de voldsomme gener ved passiv rygning. Anlæggene er indkøbt af flere omgange..."

Henrik. Anne Lise Marstrand

 

Kolonien Filiadelfia Dianalund.

"Her er der monteret luftrensere i opholdsstuerne på 3 forskellige afdelinger. De renser luften for tobaksrøg, så personalet undgår de voldsomme gener ved passiv rygning. Anlæggene er indkøbt af flere omgange..."

Johnny Frost Andersen. Hanne Jespersen. Marianne.

 

Nordisk Bogcenter Haslev:

"Luftrenserne er monteret i kontormiljøer. Personalet mærker en meget stor forandring i luften. Enkelte udtrykker, at de føler sig friskere og har mere energi, også efter arbejdstid. Anlæggene er indkøbt af flere omgange..."

Erik Overby.

 

Holbæk kommune:

"Luftrensere monteret i flere afdelinger. Personalet udtrykker, at de er sluppet af med gener i øjne, næse og svælg samt en ofte generende hovedpine er forsvundet. Anlæggene er indkøbt af flere omgange..."

Lotte Christensen. Jane Kantsø. Erik Vestergård.

 

Nykøbing Sjælland Kommune.

"Her havde man store gener angående luftmiljøet. Varme og tørhed i luften blev afløst af en frisk og klar luft efter en måneds tid. Personalet udtrykker stor tilfredshed med luftrenserne. Monteret i korridorer med tilstødende kontorer..."

Bithe friis Skytte. Michael.(ungeafd.)

 

FTFA Odense.

"Havde et mere komplekst indeklima problem. Har nu luftrensere hængende i korridoerne med tilstødende kontorer. Kan mærke stor forskel på luftkvaliteten. Er her meget tilfredse..."

Allan Pedersen. Mads Kirkentorp.

 

Rambøll Informatik.

"Flere af personalet var generet af luften inden montering af luftrensere. Har efterfølgende fået stor lettelse og er ret godt tilfredse..."

Lene Poulsen.

 

VUC Korsør:

"Her skulle man have rygere ind i en IKKE ryger kantine. Efter montering af 2 stk. luftrensere i kantinen, kan de nu lade sig gøre at ryge her i kantinen inden for bestemte tidsrum uden at genere ikke rygere nævneværdigt..."

Jette Simonsen.

 

Bioanalytikeruddannelsen i Århus.

"Allergi og indeklima gener. Har luftrensere monteret i kontorer samt i pædagogisk værksted med megen kopiering. Meget glade for løsningen..."

Kirsten Jespersen.

 

Amtssygehuset i Esbjerg:

"Her renser luftrensere fra OptimAir luften for tobaksrøg."

 

PR Elektronik:

"Her renser luftrensere fra OptimAir luften i kantinen for tobaksrøg. Meget glade for løsningen."

Dorthe Andersen.

 

Psykiatrisk Hospital Risskov.

"Her undgår man de voldsomme gener som passiv ryger. Anlæg monteret i flere opholdsstuer. Personalet udtrykker stor tilfredshed med løsningen. Indkøbt af flere omgange."

Tommy.

 

Valther Jessen.

"Luftrensere monteret i kontormiljø, hvor der var store gener fra støv dels fra kontormaskiner samt fra butikken. Personalet udtrykker stor lettelse i luften og generne forbundet med dårlig luft. Enkelte giver udtryk for, at de er sluppet af medhovedpinen."

Erik Buck.

 

Forsikringens hus.

"Luftrensere monteret i flere kontorer samt i kantinen. Personalet er meget glade for, at de slipper for generne ved passiv rygning samt lugten af "gammel" røg."

Michael Sørensen. Pernille Taarup.

 

Arla Food.

"Monteret i kontorer i flere afdelinger. Også monteringer i rygeområder."

Hanne Patersen.

 

Cafe paraplyen.

"Monteret i cafeen for et rense luften for tobaksrøg. Er yderst tilfredse med løsningen, og glade for at slippe for den massive tobaksrøg."

Leif Jensen.

 

Sygeforsikringen Danmark.

"Monteret luftrensere i kontorer overfor afgasninger fra kontormaskinerne. Filtrene voldsomme snavsede efter kort tid. Personalet meget tilfredse med løsningen."

Mette Hald.

 

Amtssparekassen Fyn, Dalum afd.

"Her er men meget tilfredse med løsningen med luftrensere fra OptimAir. Personalet giver udtryk for, at de kan mærke, at luften forringes hvis der er en der er kommer til at skulle for luftrenserne ved et uheld. Her er meget bedre luft nu."

Ivan Åskov.

 

DOMS A/S

"Luftrensere monteret i kontorlandskab. Personalet gav udtryk for, at de kunne mærke forbedring allerede den næste dag. De er her meget tilfredse med luftrenserne."

Anette.

OptimAir ApS Tlf: 70 20 80 94 Strandgårdsvej 14, Hessellund, 5762 Vester Skerninge Email: jl@optimair.dk